Ftm_08_61 Üst bacaklarım acayıp varis oldu pötür potür. Aslında kilolu biri değilim en gazla 13 kg aldım bide dişlerim çok sararmaya başladı beyaz kekeler oluşuyor üzerinde ve diş etlerim intaplaştı sizde oldumu neler yaptınız geçicimi bunlar
MDT Ftm_08_61 bende dediklerinin hiçbiri henüz olmadı canım.diş konusunda Belki bir vitamin eksikliğin vardır. Doktoruna danışmalısın bence. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda çok diş ağrısı yaşayabilirsin önlemini almanda fayda var
freuze Ftm_08_61 Varis için mutlaka doktora görünün.Hamilelikte ilerliyor. Kalp damarda bakıyorlar. Benim bacaklarımda da var. Hamilelikten önce de vardı. Dışarıdan belli değil ama içeride varmış. Varis çorabı gitmen gerekiyor doktorum. Bu hafta kalp damara gideceğim.Bakalım ne diyecek.
mercimekkoftesi1 Varis konusunu bilmiyorum ama diş eti sıkıntısı bende de oldu. Ağrıyor ve kanıyor sürekli. Doktorum normal olduğunu söylemişti.
mavizar mercimekkoftesi1 Aile hemşiremiz, bu durumun sık olmasının c vitamini eksikliği olduğunu söylemişti
mercimekkoftesi1 mavizar inan 4 doktor değiştirdim 4′üde normal dedi bana ☺️ Bnm sadece diş etlerim değil, gözlerim alerji oldu, burun tıkanıklığım oldu, kulaklarım kaşınıyordu. Hepsine de hamilelikte olabilecek şeyler dediler.
Ftm_08_61 freuze bendede aşırı oluşmaya başladı çarşamba randevum var doktoruma danışayım çevrem eski kafalı olduğu için herşeye normal diyip geçiştiriyorlar mutlaka bu konuyu araştırmam lazım çünkü hiç kilom yok yürüyüşümü düzenli yaparım
MDT Ftm_08_61 ilerleyen haftalarda diş kaybı yaşayabilirsin. Ve ağZındaki rahatsızlık midemi bulandırabilir. O yüzden bence doktora git. Varislerde sen ağırlaştıkça sızlayabilir onun için de doktora görünmende fayda var. En azından rahatlatıcı merhem gibi bir şey verir
freuze Ftm_08_61 Ben de öyleyim zayıfım ama varisim var. Genetik bir durum. Annemde de ablamda da var. Mutlaka söyleyin doktorunuza. Hatta ablamın bikini bölgesinde bile varisleri oluşmuştu hamileliğinde. Doktor normal doğum yapamazsın kanaman çok olabilir demişti. Ama yaptı çok şükür. Çok önemli gerçekten. Doktorunuz kalp damara yönlendirir sizi muhtemelen. Geçmiş olsun şimdiden.
Ftm_08_61 mercimekkoftesi1 çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu dönemi atlatsak çok değişiklikler oluyor işte vücutta