Dadaskz Dilara0638 benim ki o zaman kız mı acaba merak diyorum ilkim erkek banada demistı ikili taramada erkege benziyor diye ve dogru cıktı erkekmıs. Erkek bebeklerde yanılma olmuyor zaten :)
Dilara0638 Dadaskz evet eşimle bende gördük o çıkıntıyı erkekti muhtemelen 😊 kaç haftalıksın şimdi ? 12 göstermediyse kızdır muhtemelen 🌸erkekler erken gösterirmiş çünkü
Deniz-Demirin-Annesi Biz de 12 haftalık olduk bizimki de bacaklarını kapatmış daha göremeyiz ama kızlar böyle olur genelde dedi
Bayanfindik Isra38 duruşuna göre değişir bence. Ben 11+2 de hiç beklemediğim bir zamanda çok net gördüm. Hatta doktor bile nerden bakarsam bakayım çok belli değişmez dedi. İlk çocuğumu da doktor 12. Haftada görmüştü
Cigdemss Isra38 bana doktor 12+4 te erkek dedi yüzde seksen , aynıcgün periontolog erkek dedi. Belli oldu . Ama erkek daha erken haftalarda belli olabiliyor kız daha geç . Drlar 15-16 dan önce kesin demez kolay kolay
Reyhan- Isra38 ben 11 de öğrendim oyuzden öğrenile bilir ama en net 16 hafta diyolar ki en garantiside dataylı ultrason
2inciannelik Aysnur97 değişti mi peki şu an kaç haftasınız ben 11 de gittim kız dedi ben de gördüm bacak arasını ama 12 de gel net olsun dedi kız istiyorum inşallah değişmez
prensesimbenim_ Isra38 canım benım ılk gebelıgımdı cinsiyetini direk gosterdi hic saklamadı bile kız dedi değişmedi 22 haftalık olduk bile kızımla ❤️👼🏻