Gulcaneroglu Merhaba İzmir de gidip memnun kaldığınız detaylı ultrason önerilerine ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler.
Gulcaneroglu N-h-e123 isim ve adres bilgisi alabilir miyim acaba bir de ne kadar sürdü fiyat neydi acaba?
N-h-e123 Gulcaneroglu Sebahattin Altunyurt şair Eşref bulvarı no:67elif apartmanı Alsancak İzmir ücreti 650₺
N-h-e123 ebozbey haklısınız biraz fazla benimde 2 düşük oldu biraz hassas davrandık bu sefer . Devlette var mı bi araştırın isterseniz
nurdane3504 Gulcaneroglu ben Çankaya Tıp Merkezi ne gidiyorum canım irada yaptırdım gayet de memnun kaldım baya bı inceliyorlar her yerini sana da gösteriyor zaten söylüyor
shrbn25- Gulcaneroglu alsancak mr 400 tl vererek gittim cokta memnun kaldım 40 dakıka falan sürdü doktorum asırı ilgiliydi saolsn
DuruMom Gulcaneroglu merhaba geçen perşembe bende detaylı için alsancak mra gittim sanırım şuan izmirde en uygun yer orası. Cd verdiler zaten renkli bakıyor çıktı verdiler 350 tl ödedik. Bizimki bi 15-20 dakika sürmüştür çok şükür bir sorun çıkmadı. Sadece doktor çok konuşkan değildi onun haricinde memnun kaldım temiz biryer