Aysenurba Arkadaslar hamilelikte kullandığınız en rahat kullanimi olan ağda fikirlerinize ihtiyacim var boncuk agda kullaniyordum normalde ama hamileyken o bile zor oldu galiba hassaslasti cildimiz pratik daha kolay olanlar varsa söyleyebilir misiniz
Durunbigeldim Aysenurba bende ağda makimesi var rolon şeklinde ağda alıyorum. Makineye sokuyosun ısıtıyor sürüp çekiyorsun pratik
Yagmur58 Aysenurba genital bölge, koltuk altı için çam sakızı ağda kullanıyorum, bacak için rolon ağda oluyor makinesi oluyor içine koyup ısıtıyorsun onunla yapıyorum 😇 son ayda baya bir uğraştırıcı ve yorucu oluyor
Misto Aysenurba ben yaprak ağdayla alıyorum elinde ovalayarak ısıtıyorsun istediğin yere yapıştır çek bukadar çok pratik koltuk altına bikini bölgesine bacaklarıma bıyığıma dahi yaprak ağda kullanıyorum ben ötekileri beceremiyorum pratik gelmiyor bana
Aysenurba Krizantem_ bende onu kullanıyordum ama şimdi hassaslasti galiba cildim daha cok acıtıyor öncesine göre
Ceyo93 Aysenurba ben hiç ısıtmadan yaparım kışın nadir ısıtırım ama yazın zaten pek katı olmuyo çok rahat oluyo
Aysenurba Misto yaprak agda hangi markada var isim olarak ilk kez duydum şu kagitli hazir olanlardan mi yoksa
kelebek15 Aysenurba vivet teneke kutu sir ağda kullanıyorum ocakta isitip biyik kol vs dahil tum vücudumu alıyorum asla yapışmıyor ve geç cikarip azaltıyor ben çok memnunum yıllardır
Gulizz Aysenurba sesunun ılık agdası ile en başından beri alıyorum özel bölgemi en son 38. Haftamda da yapt doğumu bekliyorum. Sıcak sida bekleniyorsunuz spatula ile sürüp ağda bezleri ile çekiyorsunuz çok kolay oluyor gerçekten. Sesunun ağda bantları güzel içinden spatulası da çıkıyor
Kvsraykt Boncuk ağda kullanıp memnun olan marka verebilir mi acaba ilk defa ağda kullanacaklar için uygun mu
Aysenurba Kvsraykt canim ben instagramda boncuk agda sayfasindan almistim kullanımindam memnundum ama hamilelikte zorladi beni
Ceyo93 Çam sakızı kullanıyorum her bölgeye, 10 yıldır yapıyorum alıştım artık çok rahat ve kolay oluyor