metehaninannesiii Kizlar bugün tartıldım uzun zamandir tartılmıyordum 20 haftaligim tam 8 kilo almışım moralim aşırı derece de bozuldu bu kilo alımını nasıl durdurabilirum yardımcı olir musunuz çavdar ekmek yesem faydası olur mi daha doğuma 4 ay var 😔😔😔🤦♀️🤦♀️🤦♀️
derya46 metehaninannesiii beyaz ekmek yeme canim elma tuket cavdar ekmegi ye gunde iki uc dilim hamur isinide azalt
Zemheriiiiiiii metehaninannesiii benim de doğumuma 4 ay var 10 kilo almışım ama dert etmiyorum zaten doğumdan sonra şişlik ödem vs gidiyor
Merkun metehaninannesiii canım çavdar değilde tam buğday tüket benim diyetisyenim çavdarında çok iyi olmadığını söylemişti
metehaninannesiii derya46 hamur isini azalt diyon da bugün hamur işi yiyecem hahahahhaha 😂😂😂😂😂😂ama yok bu son yemem artik
metehaninannesiii Zemheriiiiiiii annem dahs o bebeğin kilosu bebegin suyu felan dedi anca dedi ama bilmiyorum
metehaninannesiii AnneBebek0 59 kiloyla hamile kaldım.canim boy 1.75 de herkes iyisin diyir ama gidisat kotu😂😂
Yasgul45 metehaninannesiii aman canım bebeklerimiz iyi olsun canım doğumdan sonra verirsin bende 38+4 üm 17 kilo aldım😂
Hacerdnc metehaninannesiii ben de 20 haftalık oldum. 77 kilo ile hamile kaldım. Bugun saglik ocağında tartildim 2 kilo almışım sadece 😊 tabi bundan sonrası ne olur bilmiyorum 😁😁
[silindi] metehaninannesiii gercekteb hamilelikte insan kendini beyaz ekmegi pideyi yerken durduramiyor ya🤦🏻♀️
Zehra516 Bende 26 haftalık hamileyim kızlar hiç göbeğim felan yok yaa çok stres oluyorum bebeğim gelişemiyormu acaba diye ilk gebeeligim😓
Hacerdnc metehaninannesiii doğrudur ben biraz kilolu hamile kaldığım için galiba bunye yemek yemeye alıştı 😀