Birikianne Mrb arkadaşlar aranızda bağcılar medipol mega hastanesinde burcu büyükaksoy a giden var mi? Memnun musunuz ve fiyatları nasıl
alimerve Birikianne canım ben Medipol mega’ya gidiyorum gidip memnun kaldığım doktoru söyleyeyim yine belki bir fikir olur sana Duygu Işıl Gencer aşırı işinde iyi biri her şeyi detaylı bakıyor
Ogretmenanneyim Ben burcu büyükaksiya gittim kurtajimi gerçekleştirdi açıkçası memnun kalmadım maalesef muayene ücreti polis eşi olduğum için 130 a düştü indirim olmadan önceki halini bilmiyorum maalesef ama başka doktorlara bakin derim
alimerve Birikianne Nagihan kaya ve duygu Işıl Gencer için iyi diye duydum duygu hanıma gittim iyi ilgileniyor
Birikianne alimerve evet nagihan hanımı bende cok duydum dogum fiyatları yüksek geldi biraz 3700 flan sanirim birde eylül de degisecekmis
Yaseminberat00 Birikianne merhaba nagihan hanıma gidiyorum bnde işinde çok iyi sıcak kanlı bi doktor 2 doğum yaptım onda 3 cüyede ona gidiyorum tavsiye ederim yanlız biraz muayene ücreti biraz yüksek