sumeyyed 18 haftalık gebeyim. sabah kahvaltı yapıyorum arada meyve yiyorum akşam yemeğine kadar bir şey yemiyorum çünkü acıkmıyorum ce yiyesim gelmiyor. sizce 2 öğünle bebeğime zarar veriyor muyumdur? ama canım istemeden de yiyesim gelmiyor
LawyerEce sumeyyed Mesela o yemek istemediğiniz zamanlar için ara öğün meyve tüketebilirsiniz, meyveli yoğurtta bebek gelişimi için faydalı.
aselnil20 sumeyyed bende iki öğün yemeye alışmışım geç uyandığım için ama arada sürekli meyve falan atistiriyorum bence sorun olmaz zaten ilerleyen zamanlarda ister istemez fazla acikip yemeye başlarız bence
Leylarana sumeyyed bende bu şekilde besleniyorum 16. Hafta kontrolünde bebeğim gelişimi iyi dedi. Bu hafta tekrar kontrolüm var. Ben kahvaltıyı dolu dolu yapıyorum öğleden sonra muz yiyorum sonra akşam yemeği bakalım nasıl çıkacak bebeğim inşallah iyidir 🙏🏼
Dudu21 sumeyyed merhaba bence günde iki öğün üç öğün meselesi değil eğer geç uyanıyorsanız kalorisi uygun olduktan sonra iki öğün + ara öğünler gayet yeterli olacaktır. ben de çalışmadığım için zaten öğle saatlerinde uyanıyorum ve 2 öğün besleniyorum.