CiLeK_KoKuSu_47 Herkese mrb ben isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum bildiğiniz güvenilir site varmı acaba
LawyerEce CiLeK_KoKuSu_47 İnstagram üzerinden ben @beyazeltasarim dan yaptırdım onun dışında, @uniqon.tr de var. 😄
ug_fa-3diplomalianne CiLeK_KoKuSu_47 instagramdaki en güvenilir en kaliteli ve fiyatı en uygun sayfa kesinlikle derin.babyy çok araştırdım sonra bu siteyi buldum ve yaptırdım aşırı memnun kaldım
milena11 CiLeK_KoKuSu_47 betüşün hediyelikleri ne yaptırıyorum ben baya kalitwli gözüküyor ürünleri henğz gelmedi ama yaptıran arkadaslarım çok memnun kaldılar
Hafissee CiLeK_KoKuSu_47 butik bebecik 3 lü takım 60 tl kargo dahil . Daha bugün geldi kargom cok güzel ve uygun 🦋😍
ug_fa-3diplomalianne CiLeK_KoKuSu_47 ben üçlü yaptırdım kargo dahil 65 tl canım ama onlu olarak da en uygun fiyat yine oraya ait yani ve %100 pamuk yumuşacık nakış kalitesi de çok iyi
enisenalbant Minito baby de yaptırdım,İlgileri herşeyi çok güzeldi memnun kaldım. hastane çıkışı + müslin omuz örtüsü + yastık hepsi isimli %100 pamuk kargo dahil 180₺ verdim 😊 sayfa da Atlas Adem yazılı olan benim❤️
CiLeK_KoKuSu_47 enisenalbant sayfaya baktım galatasaraylı takım sizin galiba çok güzel. Harika güle güle giydirin inşallah 😍 ☺️