Gizemm18 derya46 heralde baksana resmi attım haksızmıyım yada ben anlamıyorum bakınca bişeye benzetemiyorum😂😂
Elif0661 Gizemm18 burası karnı böbrekleri iki tane sanki ayrıntılı ultrason karnina bakılırken böyleydi
Gizemm18 Gnssc hızlı hızlı gösteriyo birde muayeneye gidince burası bacağı burası kolu diye ama ben daha bakmadan geçmiş oluyo, 😏
Gizemm18 Elif0661 bugün ayrıntılı ultrason için gün aldım ama bakalım umarım hayırlı haberler alırım 22 haftamda denk geliyo aldığım randevu detaylı ultrason için günü geçmiş olmuyor değilmi 🤔
Gnssc Gizemm18 en azından gosteriyo benim dr hiccc göstermez burası şurası falan detaylida gördüm ben kızımı 😂
Elif0661 Gizemm18 genelde tam 22 de bakiyorlar tam zamaninda gidiyorsun 24. Haftaya kadar bakilabiliyor zaten
Gizemm18 Gnssc ya bişey sorabilirmiyim renkli ultrason nezaman çekiliyor yada bu tercih meselesi mi isteyen mi çektiriyor 🤔
Gnssc Gizemm18 zorunlu değil tabi ablam yaptırmadı mesela bana dr 20-22 hafta arası dedi tabi sabırsız ben 20 +4 hemen yaptırdım 😂
Gnssc Gizemm18 mutlaka git canım imkanın varsa tabi hem allah korusun bir sorun vs olması durumunda erken müdahale ediliyor 😘