Seyma18 Merhaba kızlar 🙋 Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışmasından haberiniz var mı? Ücretsiz olarak yarışmaya katılıp para kazanabilirsiniz. 'Hadi' uygulamasını indirip yarışmaya katılabilirsiniz. Referans kodu olarak kseyma yazarsanız çok sevinirim 😊 sizde indirip alta referans kodunuzu yazarsanız bende size joker gönderebilirim. Geçen hafta ödül 6bin tl idi. Sadece 8kisi kazandığı için kişi başı 750 TL düştü. Bizde daha fazla joker kazanarak yarışmayı kazanabiliriz 😊😊
Seyma18 Badgirl_ cnm teşekkür ederim bende yazmaya çalıştım referans kodu ama olmuyor bipden hadi uygulamasıni begenip joker yazarsanız joker geliyor
Seyma18 Badgirl_ teşekkür ederim ben denedim ama sizin isminizi yazamıyorum bipden hadi uygulamasıni begenip joker yazarsanız joker kodu geliyor onu kullanabilirsiniz
Seyma18 Sarella bende deniyorum ama yapamıyorum bip den hadi uygulamasıni begenip joker yazarsanız ordan joker geliyor
Carpediem41 Benimde referans kodum hvv0266 yazarsanız sevinirim arkadaşlar bende yazan arkadaşların referans kodlarını ekliyorum