Bebisininannesi1202 1anneadayii inşallah bi sıkıntı cıkmaz sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi
1anneadayii Bebisininannesi1202 İnşallah amin. Hepimiz sağlıkla, vakti zamanı geldiğinde alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza :)
1anneadayii Melike İlgi ve enerjisi cidden çok güzel özlem hocanın ben ilk kez kendisine gitmiştim ama hoşgeldin kuzum nasılsın diye karşıladı bir sürü soru sordum hepsini açıklayıcı şekilde cevapladı sağolsun :) tek sıkıntı ultrason çıktısı vermedi siz de söyleyip mi alıyorsunuz sanırım ultrasona başlarken çıktı almak istediğimizi söylememiz gerekiyo :)
Melike 1anneadayii valla ben şuana kadar 3 kere gittim her gittiğimde verdi. Acaba unutmuş olabilir mi ? Yada tanışma olarak gittiydeniz ilk ondan da olabilir sonrakilerinde kendisi direk verecektir zaten. Anneye resim diye 🤭
1anneadayii Melike İlk muayenemizdi biraz da riskli bi süreçteyim onu konuştuk uzunca o yüzden unutmuş olma ihtimali yüksek zaten biz de unuttuk açıkçası o esnada :)
Melike 1anneadayii Yüksek ihtimale o yüzdendir. Sonrakilerde sen söylemeden verecektir. Sağ dalim kucağınıza alın inşallah 💖
Balca Ben 6 haftalığım dun doğum paketi icin görüştüm peşin 8250 taksitli 8.500 dediler 5 taksit. Gelin kahvemizi için odaları hastaneyi görün doktorlarımızla tanısın hangisiyle anlaşırsanız onu seçersiniz dediler. Pazartesi yada salı gideceğim.