nur_3838 ayy birşey diyim mi ben böyle bir doktor görmedim bak net söylüyorum. Acıbadem, memorial, özel muayene profları dahil kaç tane doktor gördüm bu süreçte. Ama cemal hoca kadar işini layıkıyla yapan severek yapan bir insan görmedim. Tek kelimeyle muhteşem. Elif hocayla kıyaslama dahi yapamam. Odaya girer girmez öyle detaylı bilgi verdi ki hayretler içinde kaldık. Ne kadar sorumuz varsa hepsini ayrıntılı bir şekilde tek tek sıkılmadan anlattı.anlatırken unutmayın dedi wpden ses kaydına alıp attı. 3 4 kez numaramı kaydedin istediğiniz zaman arayın dedi. Ultrasonda da çok detaylı baktı. 6 7 tane renkli foto verdi. 5 dk kadar bebeğin 4d videosunu izletti. Ben bu kadar kaliteli ve efendi bir doktor görmedim. Sıfır ego o kadar mütevazi ve saygılıydı ki. Asistanları da keza aynı şekilde çok tatlılardı. Yaklaşık 40 dk odada kaldık. Aşırı memnun kaldım ve çok pişman oldum baştan beri ona gitmediğim için. Bu arada Elif hocayla sıramızı beklerken karşılaştık gülümsedim ve bizi görmemezlikten geldi iki kez. İyice rahatsız etmeye başladı muamelesi. O yüzden çok doğru bir karar verdik bence. İyi ki cemal hoca diyorum ve gerçekten herkese şiddetle tavsiye etcem bundan sonra 🌼🙈