Bebekveannesi_ 6 hafta 4 günlük gebeyim hanımlar sanki bebeğimin kalp atışını hissediyor gibi özellikle yemekten sonra sizce bebeğin kalp atışmı ? Daha erken olmasına rağmen hissedebilirmiyim ?
Beyzan Bebekveannesi_ kendin de demişsin yemekten sonra diye gazdır o 😌 o haftalarda çoğu kişi bebeğinin kalp atışını ultason ile bile duyamıyor. Zaten annenin bebeğin kalp atışını duyması pek mümkün değil hareket hissetme de en erken 16. Hafta civarı olur
milla-s Bebekveannesi_ bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışını gebeliğin herhangi bir zamanında hissetmek mümkün değil. O kadar içerde ve o kadar minicik ki şu an, bacakları bile oluşmadı daha yani doğru düzgün öyle düşünün. Bağırsak hareketleridir o muhtemelen😅
Mom0891 Bebekveannesi_ 6.haftalarda bebeğin kalp atısını bizim duymamız imkansız☺️ Ben 5. Haftada keseyi görmüştüm 7+2 de kalp atısını duymuştum 🙏🏽
Sermec27 Bebekveannesi_ bebeğin kalp atısı hiç bir zaman dısardan hissedilmez ve duyulmaz harekette ilk gebelikse en erken 17 haftada hissedilir sizin hissettiğiniz kendi atardamarnz, 🥰
Burcu4135 Bebekveannesi_ benim o hafta da alttan muayene ile doktorum zor duydu senin duymanın, hissetmenin imkanı yok 18+5 im hissetmiyorum bile :) gazdır muhakkak.