Sinyoritaaa Hiç bisey yiyemiyorum arkadaşlar haplar ilaçlar kullandım fayda yok bu 5. İstifar etmem ne zamana kadar böle sürücek çocuğuma bisey olucak diye çok korkuyorum öle böle diil miğdem kalkıyo çıkartıyorum hayatımda görmedim böle şeyler eski halimi özledim 😓😓😓😓
Kubdenya Sinyoritaaa normal canım yiyecem diye kendini üzme patates haşla hafif şeyler ye tuzlayıp kaçıncı haftadasn
Mus-sak Sinyoritaaa İlk 2 Gebeliğimde 4 Ay Serumla Beslendim Ağız Yoluyla Sıvı Katı Beslenemedim Ve Sürekli Kustum 😳,, Doktora Gidip Vücut Sıvını Ve Vitaminlerini Sık Sık Kontrol Etmekte Fayda Var Canım Allah Yardımcın Olsun
ozgeya Sinyoritaaa hamileliğimin 5.haftasından 22. Haftasına kadar sürekli kustum.Ve 12 kilo verdim.Ama bebeğim gayet sağlıklı.bebeğe bir zararı yok merak etmeyin.doktorum bile aynı şeyi söylüyor.
Esraaaaaaa Sinyoritaaa ben 6 ayıma kadar kustum doktorum ye kus dedi hiç önemli değil hatta bu bebeğin daha sağlıklı olduğunu gösteriyor merak etme geçer Allahın izniyle
fk54 Sinyoritaaa Bende o sekilde çOk zor bir donem gecırdım ki hala da baska sorunlarla devam etmekte fakat hamd olsun diyorum suan 37 geldık az kaldı bır bucuk haftamız var sabır die die sabır taşı oldum hastalık ve agrılı bir hamilelik oldu ama miğde bulantısı gecıyor tuzlu cubuk leblebi vb seyler ye korkmaaaa bebişler kendılerıne içerde cok iyi bakıyorlar
Cerenhasret Sinyoritaaa miden bulandikca badem ye kesiyo ve patates hasla biraz tuzla ye ama bulandikca ye bunları fazla yemeden
Kubdenya Sinyoritaaa bende 15+5 deyim hala kusuyorum ama azaldı serum taktir uyu miden bulanınca uyu hep hareket etm bebeğe bişey olmaz kilo versen de dedi bana doktor serum da sıvı kaybına takviye olur hem
Ravza0g Sinyoritaaa ilk 3 ay bende öyleydim ne yesem hop geri çıkarıyodum sonra çok şükür geçti şuan her besinden tadabiliyorum iştahlıyımda 🤗 seninde inşallah geçer bu aydan sonra 🙏
Sinyoritaaa Ravza0g inşallah çok saolun tatile gitmek istiyorum bu sebepten gidemiyorum rezil olurum burnumdam gelir tatil en iyisi evde yatmak dedim 😔😔
Saganak Sinyoritaaa 5. Haftada bulantılarım başladı günde 12-13 defa çıkarıyordum hiç bişi yiyemiyordum ayrıca düşük riskimde vardı öğüre öğüre kaburgam çatlamıştı 4. Aya kadar böyle sürdü ve bebeğimin gelişiminde en ufak bi sıkıntı olmadı doktorlar çok küçük olduğu için bi şekilde senin depolarından besleniyor demişti 4 kilo verdim benim bebeğime bişi olmadıysa olmaz inşallah korkmayın.Folik asit bile kullanamadım ben 33. Haftadayım hala hiçbir vitamin kullanamıyorum ama bebeğimin maşallahı var sadece 4-5 defadan fazla kusarsanız gidin serum taksınlar susuz kalmayın
Sinyoritaaa Saganak 3 kez serum taktılar eve geldim iyi oldum ertesi gün yine her defasında hastahaneye gitmek istemiyorum ama evde yalnız olunca da korkuyorum bisey olucak diye sanki böle ciğerlerim sökülüyo heryerim ağrıyo yatıyorum sürekli 😣😣😣
Arasinannesi Sinyoritaaa 1.ayımdan 6.ayıma kadar günde 15-20 kez kusuyordum şimdi 8. Ayımdayım hala midem bulanıyor arada da kusuyorum. İnşallah geçen insanlardan olursun. Zofran ve dramamın birkaç saatte olsa sakinleştiriyor doktoruna danışabilirsin.
Sinyoritaaa Arasinannesi çok ilaç denedim bazıları çok miğde bulantısı yaptı bıraktım şimdi bi folikasit içiyorum onuda zorla bide progestan fitil olarak alıyorum tok karnına diyo bisey yemiyorum ki nasıl içiceğimi şaşırdım 😓😓
EbruHafsa Sinyoritaaa canim ben 5 ay cektim bunu, cok sükür gelisimi hep +10 gün önden gidiyordu buna ragmen 😊 bulantiya karsi haplar var hamilelikte zarar vermeyen ben onlarla biraz idare ettim birde sabah uyanir uyanmaz kuru ekmek ye bana cok faydasi oldu ayrica ayva ye oda mideyi rahatlatiyor.. sabret gececek yakinda
Saganak Sinyoritaaa çok üzgünüm moral vermek isterdim ama sadece herkeste farklı diyebilirim benim 16. Haftadan sonra bulantılarım azalarak bitti kusmalarım 2-3 e düştü başka sorunlar olmadımı oldu ama bulantılar kesilince yemek yiyebildim kilo aldım toparlandım en azından.Bana tam 3buçuk ay annem ve kayınvalidem baktı yatalak gibiydim dişinizi sıkmanız lazım Allah yardım etsin
Sakaryali54 15haftaligim hatta 15+4ama hala bulnti ve kusmam var.arada kan kusuyorum.bogazlarim yara oluyo.korkma gecicek bu gunler ama biraz sabret.serumla beslen bisey olmaz.ben de cok serum aldim hala aliyorum.gecicek diuor doktor bakalim gecer insallah.bizde boyle yasicakmisiz hamisligi...
Arasinannesi Sinyoritaaa yat kalk şükret haline kuzum :) ben günde 10 kere kusunca dünyanın ne mutlu insanı oluyordum:)
Snur94 Sinyoritaaa daha neler göreceksin bu hamilelik hayatında 🙄☺️ Sakin kalmaya çalış canım stres daha çok bulandırır aç kalmamaya bastıracak şeyler yemeye çalış bulursun deneye deneye benim 12. Haftada azaldı 16. Haftada tamamen bitti yemek yiyen hamile görünce şaşırıyordum bende yiyebilecekmiyim diye geçer onlarda ama
Sakaryali54 Snur94 bnm de hala gecmedi herks 16 haftadan sonra gecer diyo.bende yemek yemekte sikintiliym istahim yok.dokuncak cikartcam diye korkup yiyemiyorm.ins bizmde gecr