ttozc hastanemin adı gebze merkez hastanesi diye geçiyor evim menderes aile sağlık merkezi var biliyosan orda benim evimden 15 dakika hastane ama zaten gebze de hiç bi yer çayırovaya uzak değildir yani maksimum 25-30 dakikadır doktorum iyi çokta önerilen bi doktor bende memnunum açıkcası doğuma gece de gitsen geliyormuş tam teşekküllü bi hastane açıkcası diğer hastanelere göre de bana uygun geliyor kontroller 125₺ sgk ya bazı firmalarla anlaşması varmış mesela benim eşim emniyetde 15₺ muayne ücretimiz özel firmalarla da varmış anlaşması ama renkli usg yok bebeği renkli göremiyoruz açıkcası oda bana çok önemli değil dermana 90₺ ödedim ilk haftalar başka yer bilmediğim için hemde evime yakın diye gittim duygu hanım bana normal doğuma girmiyorum sezaryene girerim istersen dedi normal nasıl olcak dedim normal istersen seni bi doktor arkadaşıma emanet etcem dedi şoka girdim😂😂😂 orda renkli gösterdi bebeğimi ama kilo boy asla bilmiyodum cihangir beyi tavsiye üzerine buldum ama iyi bi adam herşeyi söylüyo hemde sorularını da cevaplıyo öyle güler yüzlü bi doktor bana göre bide dediğim gibi bütçemi zorlamıyo açıkcası normal doğum 1.900₺ bize anlaşmalılara ama anlaşmasızda 3.200₺ di galiba yanlış hatırlamıyorsam🌸 amin cümlemiz sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza senin kaç haftalık bebeğin