fatma-kpnk Kızlar ben 9+3 gün hamile olduğumu biliyordum bugün hastaneden çıktım doktor 10+4 günlük dedi çok aceleciydi boyunu kilosunu soramadım bile bu haftaya göre herşey normal mi 🐣
058elf fatma-kpnk kilo zaten şu an ölçülmesi ve sorman komik olur canım :) ultrasona göre bazen ileri bazen geri ölçümler olur her cihaz bir olmuyo ya da o anlık bebeğin duruşu farklı oluyo gün hesabı tutmuyo ☺️
twinss fatma-kpnk adet tarihine göre farklı ultrasona göre farklı çıkabiliyor. Bende adet tarihime göre 1 hafta gerideyim ultrasona göre 1 hafta ileride çıkıyor
meraklianne1 fatma-kpnk ilk gittim bana sat sormadan 7+3 dedi öğleden sonra kalp atışı bakalım gel dedi tekrar gittim sat a göre hareket edip küçük 6+1 kalp atışı duyulmaz şuan dedi 😬😬 bazen doktorlarda ne dediğini bilmiyo galiba insanlık hali
gulin-35 fatma-kpnk ılk zamanlar normal bnmde bı one gectı bı gerı kaldı suan normale dondu kılo soylemıyorlar genelde bu haftalarda
Melek- fatma-kpnk benim de başlarda hep bir hafta önde giderdi sorun değil merak etmeyin:) bu haftalarda boy ve kilo da çok önemli değil kilo ölçümü gram olarak 24. Haftada falan başlanıyor. Bebeğin kalp atışları iyi ise korkmayın en önemli olan o sizin haftalarınızda:)