Senayyalcin Mervekarademir Yatılabilir asla yatılmayacak diye bir şey yok sadece sol tarafa yatılması öneriliyor bu kadar.
058elf Mervekarademir sol tarafa yatılması öneriliyo ama tabiki sağa da yatabilirsin, hatta ben göbeğim büyüyene kadar yüz üstü sırt üstü yatmıştm göbek büyüyünce ister istemez yan yatmak zorunda kalıyosun ☺️
haticeD08 Mervekarademir Bebeğe kan akışı daha iyi olduğu için sol öneriyorlar sadece ama zorunlu diye bir şey yok eğer bir rahatsızlık vs yoksa.
Ozlem23 Mervekarademir yok değil doktorlar sol tarafı daha çok öneriyi ama sagada yatabilirsin benim sol tarafım agriyo diye uzun süre sağıma yattım doktorum demisti
glnzem Mervekarademir benim sola yatınca sırtım ağrıyor sağa yatınca daha çok rahat diyorum ağrım olmuyor sağa yada sola diye şart yok nasıl rahatsanız öyle yatın
Ezgifatma2010 Sola yatınca kan akışı daha güzel oluyor bebege o yüzden sola yayılması önerilir ama arada saha sola dönüyorum ben çünkü solum çürüdü artık
Mervekarademir Bi an tereddüt ettim yanlış mı yatıyorum falan diye korktum saolun kızlar bilgilendirdiginiz için
Zezeeeyyldrm Mervekarademir sağa yatmak sünnet, sünnet olanda zararlı değildir. Kağan kocatepe sağa sola yatma konuusndada ayrıyetten bir videossu var hangi tarafta rahat hissediyorsanız o tarafa yatın diye
Gzmm14 Mervekarademir Benim doktorum ağırlaşana kadar istediğin türlü yatabilirsin, fakat karnın çok büyüdüğünde sadece sırt üstü yatmaman gerek dedi.