MeloMelo s-korkmaz yine erkek tahmin etti kafa kemik yapısından, 16da bacak arasını net gördük erkek🙂
AhahHbzhz Guleserrr ahahahah utanmadı hiç eliyle de yüzünü kapamış ben diyom orayı açınca yüzü ifşa olmasın dedi herhalde :)
Guleserrr AhahHbzhz birkaç ay birkaç aydır doğana kadar yüzümü göstermemek farz oldu demiştir bence 🤣
Guleserrr Ysfsencerinannesi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım bende detaylıyı bekliyorum 😊
esmerrmm Guleserrr 16 haftalikken gittim daha kucuk dedi 17 haftalikken gittim bacagini kapatmis dedi ben inanmiyorum bnce soylemek istemiyo 12 haftada bile ogrenen var yanj 😄
Ysfsencerinannesi Guleserrr teşekkür ederim canım benim ☺️ hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Aylin-2015 Guleserrr Evet belli.12haftada kiza benziyor demişdi doktor 14+5te kesin olarak erkek olduğunu öyrendik çok şükür🙏
Guleserrr Aylin-2015 işte bu değişim yüzünden kendımı detaylıya odakladım 😅 hayırlısıyla gelsin paşanız 🥰🥰
Guleserrr minnosanniss 16/-17 inci haftalar kesin görüşüyle bakılıyor ama 20 de detaylıda apaçık görmek istiyorum 😅 hayırlısıyla kucagına al canım🤲🤲