YuvarlanamayanPandaa Guleserrr 16+4 den burdayız bizimki göstermiyor kemik yapısı kıza benziyor ama biraz utangacız sanırım 😂😂🤦🏼♀️
tugbakaragul Guleserrr 14+3te kız olduğunu öğrendik 2 ayrı doktora gidiyorum hem devlet hem özel ikiside kız dedi. Bir kerede acile gitmek zorunda kaldık başka bir doktor muayene etti oda kız dedi. Şimdi 15+1′deyiz artık netleşti diyoruz 🥰
Merveee34 Guleserrr biz 14 haftalığız 13 haftalıkken %100 olarak öğrendik ama ayrıntılı usg zamanını bekliyorum 🤣
RabiaKose Ben 14+3 te gitmek zorunda kaldım. Kordon bacağının arasına girmiş tam emin olamadı doktorum ama muhtemelen erkek dedi hayırlısı insaAllah ☺️🥰🥳
Esra2306 Guleserrr erkek diyende oldu kız diyende detaylıyı bekliyoruz şuan biraz sonra öğrenicez inşallah
MeloMelo Guleserrr bizde bacak arasını tam net gördük herşey meydandaydı😂 o yüzden kesin, ama bebeğiniz göstermediyse doktor sadece tahmin ettiyse değişebilir tabi detaylıyı beklemek lazım
Esra2306 Guleserrr tabikide söylerim bende heycanlıyım prenses hissediyoruz babasıyla artık biz öyle istiyoruz diyemi bilmiyorum 😀😀