Ayca0909 Şuan esenler güney hastanesine gidenler var mı ? Oraya gidiyorum ama ne zaman gitsem kalabalık ve doktor çok ilgilenemiyor fiyatlari uygun diye sanırsam dogum yapan oldu mu ? Memnun kalan
Esraytmv28 Ayca0909 bende Songül kalogluna gidiyorum ama özel hastane olmasına rağmen sürekli bir iki saat sıra beklemek zorunda kalıyorum orada suda doğum olduğu için mecbur orada doğum yapacağım ama doktor çok iyi ve herkese zaman ayırıyor.
Esraytmv28 Ayca0909 doğum konusuna gelince de bende orada doğdum ve tanıdığım herkeste orada doğum yaptı kimseden bir şikayet duymadım ama bana kalırsa fiyatı uygun olduğu için özel hastane gibi değil çalışanlar ilgili değil
Asil_Egem Ayca0909 doktorunuz kim ben Songül hanıma gitmiştim memnun kalmadım hiç ilgilenmiyordu değiştirdim
papatya56 Bende gıdıyorum canım ıkı düşügümü orda yaptım bende gıdınce cok beklıyorum ıkı ay once gıttım üç saat bekledim doktor ıyı ılgılenıyo
Esmakoksal Bende Songül hanıma gitmiştim fakat çok hastası olduğu için pek ilgilenmiyor gibi 5 dakika sürüyor veya sürmüyor, eşimi içeriye almamışlardı covidden dolayı en azından 5 dakikada olsa alması gerekir
Asil_Egem Esmakoksal benim kontrole gidip sesini duymadığım bile olmuştu girdim ultrasona baktı ama bana asla birşey söylemedi anlatmadı baktı ve gitti masasına oturdu telefonla oynadı bende oracıkta kaldım valla az da olsa para alıyolar sonuçta paramla rezil olamazdım bi daha da gitmedim