Latifemrullah Biraz özel olucak kızlar bunun için sizden çok öZür diliyorum lakin 🙊 Bi cuma günü bide bu sabah lavaboya gittiğimde silindikten sonra kan geldiğini gördüm ama çamaşırımda yada lavobomda yok bunun nedeni nedir kızlar çok acil yardım 🙏🏻🤭 39. Haftamıza girdik bu arada
Demir Latifemrullah Ah canım benim bunun için özür diliyor😊Bu gözler neler gördü burada,senin edebini seveyim. Muhtemelen nişanın geldi doğum başlamış olabilir.Hayırlısı ile kucakla inşallah😍
Latifemrullah Neres bende hala öle bişi düşmedi 🤷🏻♀️ Ama neden kan renginde geldiğinide anlamadım 🧐 tek anladığım doğumuma az kaldığı ☺️🤭
Latifemrullah Demir bnden hep büyükler var bu forumda onun için demiştim 🙈☺️ Galiba ama bilmiyorum nişan gelmesini araştırdım netten ama ona benzer bişi gelmedi bnde 🤷🏻♀️
Demir Latifemrullah Çok tatlısın🙂 Nişanın rengi kıvamı herkeste farklılık gösterebilirmiş.Zaten doğum zamanın gelmiş.En ufak lekeyi gözardı etme derim,mutlaka doktoruna git.
MerveMustafaKaraku Kusura bakmayın bişey sorcam. Nişan gelmesi nedir nasıl geliyo geldiğini nasıl hissediyoruz herkeste geliyo mu nasıl bişey bilgi verebilir misiniz? Çok soru sordum dimi 😔
Ay1234 MerveMustafaKaraku herkeste gelmeyebilir diye biliyorum ilk doğumumda gelmişti fakat ikincisinde öyle bisey yaşamadım