Duygu17 Tecrübeli anneler sizde hangi biberon, ateş ölçer ve hangi pişik kremini almalıyım önerilerinizi bekliyorum 😍
metehaninannesiii Duygu17 biberon lansinoh aldım ateş ölçer 2 tane aldım biri koltuk altından olan diğeri temassız ölçer den olan pisik kremi de bepantol aldim
Ozlem23 Duygu17 ben pişik önleyici olarak mustela aldım ama ecowell de hem uygun hem içeriği temiz ateş ölçer comedones diye bı marka almışız alından ölçen şimdilik iyi gibi bakalım biberon mamajoo nün camini aldık wee bin Pp biberonlarini aldım set olarak iki büyük iki küçük
Sevi36610 Biberon tommee tippe Philips avent Ateş ölçer omron temassız pişik kremi mustela ve bepanthol
mommasBoys Duygu17 biberon dersen Dr. Browns’ı tek geçerim 👌🏼 Biraz pahalı ama gaz önleyeci o yüzden çok kullanışlı gaz problemi yaşamazsın en azından
yavrugeyikinannesi Duygu17 Merhaba biberon olarak avent aldım,ateşölçer olarak braun tercih ettim fiyatı yüksek gelebilir biraz, pişik kremi de mustela aldım yenidoğan bakım seti olarak😍
Dilek33 Duygu17 biberon avent aldım ateş ölçer wee koltuk altı ateş ölçer pişik kremi de mustela aldm