seldaaaaaaaaaa Kızlaaaaar 39+2 olup hala hiç bi doğum belirtisi olmayan var mı, sanki bı 9ay daha karnimda tasiyacakmisim gibi geliyo bu gidişle 😄
Minnosunannesiii seldaaaaaaaaaa 🤣🤣🤣 38+0 ve hala gelmiyordu 🤣🤣🤣 acaba ne zaman gelir 🤣 halim kalmadı yeminle değil 9 ay daha 2 gün bile taşıyacak halim kalmadı 🤣🤣
17ekiiimmmm seldaaaaaaaaaa 39+1 ve 2. Hamileliğim ilk doğumum 39+4te olmuştu bakalım bu ne zaman olcak 🤷
Minnosunannesiii seldaaaaaaaaaa hiç sorma keşke bugün beni bayıltsalar ama normal doğum yapsam baygın bir şekilde 🤣 10 dk sürse sonra bebeğimi verseler kucağıma 🤣🤣 ne güzel olur demi🤣
17ekiiimmmm seldaaaaaaaaaa kendi sancın olsa bile doğumu hızlandırmak için mecburen veriyolar canım onu malesef
Hilal2205 39+5 olduk belirtiler olmasına rağmen gelmek istemeyen bir bebe yapmışlar 😂🙊 artık okadar ağırlaştım ki kendimi fil gibi hissediyorum 😭😭
seldaaaaaaaaaa Hilal2205 senin en azından belirtilerin varmış canım benim o da yok ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyorum Allah’a emanet doğum yapicam sanırım 😂