Fv3 Adetin 4.günü bugün hormon testi yaptırdım. Fsh 5.37 Lh 3.99 estradiol 17 çıktı. Estradiol düşük çıkması ne demek sizce. Daha önce bu durumu yaşayıp doktora soran var mı
Kaderyusuf Bu şekilde olmadı ama adetin 2. Günü bakılmıştı 28 çıktı sonrasında yumurta gelişmesi için iğne kullandım bir hafta sonra 368 çıktı. Bildiğim kadarıyla adet döneminde zaten düşük çıkıyor önemli olan yumurtlama dönemindeki değeri yumurta kalitesi gösterdiğini biliyorum değerinin böyle olduğu ay hamile kaldım ilaç tedavisiyle.
Fv3 Kaderyusuf benim de kafama takıldı doktor düşük deyince ama bir tedavi de önermedi. Başka doktora daha sormalıyım galiba
afrasil Kaderyusuf merhaba benimde e2 27 çıktı doktor sorun yok düşük değil dedi ama kafama çok takıldı sizinde 28 çıkmış sanırım sorun oldu mu
Kaderyusuf Eğer gebelik için tedavi olmak istiyorsanız bi tüp bebek merkezi ile konuşun en ufak seyde bile normal kadın doğum hekiminden daha hakimler bu tür konulara. Ben genellikle tüp bebek yapan bi merkezde tedavi oldum onlar daha çok bilgiliydi bu konuda.
Fv3 afrasil canım benim 17 çıkmıştı. 2 3 doktora sordum hepsi normal bir sıkıntı olmaz dediler. Değişken bir hormonmuş 5in altında olmadığı ve 80in üstünde olmadığı sürece çok büyük problem değilmiş. Değişen bir hormon dediler
afrasil Fv3 benim 27 çıktı iyi bari içim rahatladı sağol canım . Onu bende gördüm evet her ay değişiyor bu hormon benim doktorumda sorun yok demişti ama kafama takmıştım rahatladım ☺
Fv3 Bfduam valla onu sormadım kuzum ya. Ama genel olarak bu hormon çok bir şey ifade etmiyor gibi anladım. Her ay değişen bir şeymiş gibi anladım ben
Bfduam Fv3 ya inş öyledir canım çünkü geçen ay estradiol benim 5 den küçük çıkmıştı, dedim bu değer kötüye mi gittiğinin işareti, değişkendir sevindim sağ ol. Yumurtlama olmamış dedi Dr bana, belkide bunu bu hormonun değerinden anlıyorlar.
Fv3 Bfduam olabilir. Bir doktor da şey demişti diğer ay tekrar hormon baktorabilirsin için rahat etmezse diye ben yine de baktırmadım. Sne diğer adetin de 2. Veya 3.günü bir daha baktır istersen