Alara005 7capo7 merhaba 36 haftaya kadar vermisti doktor çalışır çalıştığım kurum tutturdu o bir haftayı da muhasebeci ister diye o bir haftayı da güncelletecem tabiki yaparlarsa siz neyaptiniz bir bitmedi sorun her kurum ayrı konuşuyor:-/
7capo7 Alara005 Ne saçma iş yapıyorlar. Neden 1 haftayı istiyor muhasebe anlamadım. Doktor 36 verdiyse 36 da başlar izin. Ben daha gitmedim doktora haftaya salı gideceğim.
Alara005 7capo7 aldm.bu Sefer çalıştığım kurumdan kimseyi bulamadım tartıştım sekreterle tansiyonum cikti 14 :((((
Ferdane-1989 @Alara005 bende 32. Haftadan 35. Haftama kadar ozel hastaneden aldim calisabiliri ayin 17 sinde gidip calisamaz alicam ozel hastanem veriyor ama dogumu devlette yapicam dogum yaptigimda dogumda tekrar rapor vericeklermi sikinti yasarmiyim tedirginim bende
7capo7 Alara005 Aman hiç sıkmayın canınızı hallolmayacak bir şey değil. Yazık size de bebeğinize de 🌸💕
Parsbebiko Alara005 ben muhasebeciyim ve doğum iznindeyim ve sizinki gibi bende çalışır raporu aldim başka rapora gerek yok o raporda tarihler yazıyor zaten ve sgknin sisteminde de gözükür sadece rapor bitince doktorunuz kapattirsin raporu yeterli
Alara005 Parsbebiko bana dediler ki 36 haftaya kadar verince doktor 37 rapor istenirmis sıkıntı ordan çıkar
7capo7 Parsbebiko rapor bitince derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Bir de 37 de iş yerim sgk ya bildirecek di mi bu kişi izne çık ıştır diye o 32 de aldığım rapor üzerinden?
Parsbebiko Alara005 hiç bı sıkıntı çıkmaz aynı rapordan bende aldım arkadaşlar onayladı zaten SGK sistemine düşmüştür rapor
Parsbebiko 7capo7 yani ise dondugunuzde doktorunuzun çalışır olarak onaylaması gerekiyor size verilen raporda zaten rapor başlangıç tarihi yazar ve muhasebeciniz onu SGK sisteminden görür ve onaylar