Elifaltun Ogretmenim7 ablam dogumundan beri sleepy kullandi cok memnundu..herkesde genele olarak memnun olunca bende bugun aldim hatta hastame cantasi icin
Ysmmmnn Ogretmenim7 güzel am ailerlwyen zamanlarda taşma sorunu yaşadığım için molfixe geçtim gayet memnunum
MomHero2 Ogretmenim7 doğduğunda pirma premium kullandım bir yaşına kadar prima daha sonra sleppy kullandım. Şimdi sleppy bio naturel çıktı bu bebeğinde onunla başlamayı düşünüyorum
iremcany Ogretmenim7 canım ben böyle soruları happy kids de soruyorum, daha fazla ve sağlıklı cevaplar geliyor 😅 sonuçta doğumları gerçekleşmiş anneler oluyor hepsi. Aylarca kullanıp tecrübe sahibi olmuş oluyorlar 😊
Danlacan Ogretmenim7 bende burda çok okuyup gördüğüm kadarıyla sleepy almaya karar verdim başta çok almıcam sorun yasarsak değiştiririz diye 🙂
Neslihan1903 Ogretmenim7 süper ben 38 gündür kullanıyorum sleepy bio naturel ama diğerinden daha kaliteli yumuşacık 😍
clksyma-97 Ogretmenim7 bende sleepy bio naturalle başlıyacağım ıslak mendil olarak da sleepy yeni doğan tercih ettim