Heyoo92 Zhrblt evet ben de saklamayi düşünüyorum. Doğum yapacağım hastanede geçen yıl senelik kirası 1500 idi. Bu yıl sormadım henüz.
Heyoo92 LawyerEce lenfoma, lösemi hastalıklarının tedavisinde,bağışıklık sistemi bozukluklarının tedavisinde falan kullanılıyor.
Zhrblt LawyerEce Kordon kanında bulunan kök hücrelerle yaklaşık 80 adet nadir görülen hastalığın tedavisinin yapılabileceği belirtilmekte çanım kordon kanının saklanmasıyla.
Zhrblt Heyoo92 bende ücretlerini merak edişodum cnım doğum ücreti ne kadar gideceğin hastanenin şuan biliyo musun ?
Zhrblt Morvy Kordon kanında bulunan kök hücreleri saklanırsa bebekte veya çocukda nadir görülen 80 hastalığın tedavisinde kullanılabiliyo canım
LawyerEce Zhrblt Heyoo92 Önemli birşeymiş o zaman. Ben bilmediğim için saklamadım. Sadece ilk düşen süt dişinin kanser vb. Hastalığa yaklandıkları zaman tedavi sürecini hızlandırdığını biliyordum. 🤷🏻♀️
Zhrblt LawyerEce yaaa bende onu bilmiyodum canım saol peki o süt rengi nasıl koyu sarı gibi mi şeffaf mı
Heyoo92 Zhrblt ben doğum paketi aldım hastaneye ve doktora karar verince 5.500′e. Ekstra doğum ücretlerini ne yazık ki bilmiyorum.
Sevi36610 Bende saklamayı düşünüyorum haftaya kontrolüm var doktorumla görüşcem bu konuyu bende.hastanede işleyiş nasıl olur onu felan öğrenecem.
Zhrblt Sevi36610 bende sorcam canım inşallah gabila kirası felan oluyomuş bir senelik bi arkadaş öyle yazmış
LawyerEce Zhrblt Süt dişi dediğimiz şey şu: Bebeklerin ilk damaklarının gelişmesiyle oluşan o minik dişlerin, ilkokul çağlarına geldikleri zaman düşmeye başlayıp yeni ebeveyn dişlerinin gelmesi. İlk düşen süt dişini saklıyorsunuz yani. 🤗
Zhrblt LawyerEce ha o ööyyleeeee anladıııım çokçsaol canım yaaa aklımda bulunsun o zaman bende saklıyım çok saol tekrardan😇