Ozlemtpl birprensesvebirprensannesi ayy bende bundan alıcam allah nasip ederse hamileligimin en başından beri gözüm bundaydi erkek olursa kesin alıcam dedim çok şükür rabbim 3 kızın üstüne erkek nasip etti yani tam bize uygun bir hastane çıkışı yapmışlar 😍 tabi öncelikle hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucaklarimiza almamızı nasip etsin rabbim😍
aynuray16 Cansuu1706 özbek bebe diye bir mağazadan şanlıurfada ama imstahramdan satışta yapıyorlar bence
mom77 Ebru_Al bende burdan mutlu anlar seti sipariş ettim battaniyesi anı kartları cok guzel yer hastane cıkısınızda cok şirin güle güle giysin inşaallah 🙂👼🏻🌸
Sisiko Elifmstf ayy benim oğluşumunda aynısı olucak hastane çıkışı yapılıyor şuan sizinki çok güzel olmuş allah kullandırmayı nasip etsin 🙏🙏🙏💙💙
Masalannesii ftmlgz bayıldımmm hastane çıkışınıza 🙈🙈 bende karar veremedim hangi hastane çıkışını yaptırmaya ama sizinkinden yaptıracam kızıma çok güzel ıyi günlerde kullanın inşallah bebeğiniz sağlıkla giyinsin🙏❣
Haticeyaren24 https://resimyukle.io/r/OmC6eSfWQa çok memnun kaldım kalitesi falan çok güzel yumuşacık instagramdan aldım satıcı ilgisi güzeldi 😊