DilaraMert0909 Nilll123aa çok güzel olmuş güzel günlerde giyer inşallah ❤️🥰 resim nasıl paylaşılıyor bende paylaşmak istiyorum
Haticeyaren24 DilaraMert0909 benim paylaştığım linke tıklayıp açılan sayfanın sol üst köşesindeki yazıya tıklayın orda önünüze resim yükle ekranı açılıyor onunda üstüne basıp galerinizden fotoğrafı seçip yükleyin bu şekilde oluyor 😊
pitircikannesi aynuray16 biliyorum Bülent hocayı duydum. Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
aynuray16 Nessliihhaann teşekkürler ay beğenilmesine çok sevindim yaa 🥰🥰🥰 hazır aldım şanlourfada bir mağazadan 160 liraya mağaza adı özbek bebe instagram satışı da var bence bakarsanız, diğer sayfalarda 250 260 lira gibi bir fiyat veriyorlar aynısına
Elifmstf Melek3 13+1de ben öğrenmiştim 🥰 şimdi 34+5 olduk. Zaman hızlı geçiyor böyle dusununce. Ama son zamanlar niye geçmiyor 😂🙈
aynuray16 Hurivet şanlıurfada özbek bebe diye bi mağazadan aldım ama bence instagram hesabı da var orfa da satış yapıyorlar diye biliyorum. 160 liraya aldım başka sayfalarda 250 260 gibi fiyatlar gördüm
Zemira21 Oozgn simdi hastaneden cikarken mi giudiricez yaptirdiklarimizi yoksa direk bebisimis dogdugunda hemsireler mi giydircek bende yaptirdim ama zamani ne zmn onu algilayamadim 🙈
Mel05 Zemira21 ben hemşirelere farkli birtane aldim 5li set onu vercem. Bu 10lu setide hasdane cikisi icin düşünüyorum. https://imgyukle.com/i/OsaEPH Birde 3lü isimli set yaptircam onuda foto icin kullanirim diye dusunuyorum
Oozgn Zemira21 ilk giymelik alt üst takım zıbın vereceğim bunları ikinci gün hastanede anı olsun diye fotoğraf çekmek için giydirecegim
clksyma-97 Ankara_06_ teşekkür ederim 😊 Tuğba kuğu diye bir sayfa var İnstagram da ordan yaptırdım çok güzel kampanyalarıda oluyor benim yaptırdığım zaman anı kartları hediyeydi trendyolda da satış yapıyor
clksyma-97 HandeSM çok teşekkür ederim instgramda Tuğba kuğu diye bir sayfa var Trendyolda da satış yapıyor ama İnstagram dam takip ederseniz çok güzel kampanyaları oluyor benim yaptırdığım zaman anı kartları hediyeydi 😊
Mel05 Bugun kargo getirdi bunu hasdaneden cikis icin aldim https://imgyukle.com/i/OsaEPH Simdi bide isimli 3lu set yaptircam fotoraf icin.
Zemira21 Mel05 o zmn yine yanılmamışım benimde iki farkli hastane çıkışı birde ilk dogdugu zaman icin 5 li var . Bi sag salim dogsunlarda insallah 💕