selnaz tosbiginannesii kızlarımız adaş mis 😊 nerde yaptırdınız acaba bende model olarak böyle istiyorum isimli 😊
tosbiginannesii selnaz Nede güzel sağlıklı güzel günleri olsun kızlarımızın 🤩 uniqon diye siteye yaptırdım
aynuray16 pitircikannesi inşAllah 🤲 ben Bülent sezgin e gidiyorum özel kliniği var doğumu metrolife da ya da lotusta yaptırıyor
pitircikannesi aynuray16 biliyorum Bülent hocayı duydum. Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Betulumur ftmlgz Canım bişey sorucam sana, ben senin hastane çıkışını gördüm sayfaya yazdım yakli yaksiz olarak fiyat verdi arada 10lira fark var ama ben ürün üzerindeki farkı anlayamadım sen biliyor musun ? bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻😍
ftmlgz Betulumur teşekkür ederim canım ürün aynı aslında sadece yaka farkı koyuyor yakayı sonradan kendi dikiyor çünkü tuluma
Funda41 https://resimyukle.io/r/jty48hsSNb content_copy Resim Silme Adresi https://resimyukle.io/d/GHptoDDbCihbBvKT1deBVeUQngUDsy90eNr3FndwM890O2l9Ccr290g2qKMJbrCk content_copy
Melek3 Elifmstf 😂ya zor bir mesele sadece isim diyip geçmemek gerekiyor hayatı boyunca o ismi taşıyacak ve devir çok değişti eskiden sıradan isimlerdi şimdi isimlerini beğenmiyor yeni nesil 🥰gelecek zamana göre isim koymak da çok önemli 3 yıllık evliyim ☺️ istediğimiz için hep düşünmek için çok zamanımız vardi
Elifmstf Melek3 bende 2bucuk yıllık evliyim ama hep istedik ama isim kısmını hiç dusunmemistik😂🙈 sağlıkla gelsinler de artık biz seçtik o hangisini nasıl isterse öyle kullansın. Eski isimlerin çoğu bebeğe olmuyo yeni nesil isimler de büyüyünce olmuyo. Arada bişey bulmak lazım. Neyse ki zor olanı halletmiş siniz😇 ne kadarlık simdi minik öğrenmeye çok varmı?
aynuray16 Cerennramazann şanlıurfada özbek bebe adlı bir mağazadan aldım instagram satışı da var bence 160 liraya aldım. Başka bi kaç sayfada daha gördüm 250 260 gibi bi rakamdı fiyatı
Ebru_Al mom77 Şahaneeee 🥰🥰 kaç haftalık bebeğiniz ben gördükçe çok sabırsızlanıyorum biz 26.haftamızdayız 😍🧿
mom77 Ebru_Al 35 olduk bizde ama bebis 36 ☘️ Masaallah sizinde az zaman kalmıs 🙂 insan heyecan yapıyor yaklastıkca (:
Haticeozensen 3MelekAnnesi3 bende beyaz istiyorum yenidoğan bebeğe beyaz giydirmek sünnetmiş diye duydum 😊
3MelekAnnesi3 Haticeozensen aa onu duymadım ögrendigim iyi oldu ne güzel bilmeden sünnet ehli işlemiş olacakmışım 😊beyaz cok yakısıyo bebeklere
mom77 Littlespy aa (: bende cook begenerek aldım çok şirin kumaşı vs de cok guzel güle güle giydiririz inşaallah 🥰