Mrymonek Kizlar aldığınız sayfayı fiyatı filan yazarsanız biz almayanlar için fikir olur 😊 hepsini merak ediyoruz çünkü çok tatlılar🌸
aynuray16 Sulesu şanlıurfa da özbek bebe diye bir mağazadan aldım instagramda sayfaları var bence satışta yapıyorlar 10lı takım 160 liraya aldım. Başka sayfalar da 250 260 gibi fiyatlarla satılıyor
Redpepper Ben isimli çıkışları pek sevemiyorum o yüzeen şunu yaptıracağım kısmetse. 3 tane de 5li çıkışımız var onların yanına battaniye zıbın eklicem https://hizliresim.com/672rum
nurdane3504 Redpepper çok hoşmuş bu hangi sayfadan acaba bende çok kararsızım isimli ki bu şekilde mi olsa diye de
Redpepper nurdane3504 bu sayfa gia perlovin ismi. Herşeyde isim yazması zaten hoşuma gitmiyor ve bunlar daha sade geliyor bana belki isimli bir battaniye yaptırırım sadece hatıra kalsın diye yeterli 😌
Melek3 Elifmstf isime karar verdm degistirmezsek eğer kız olursa masal Lina🥰 erkek olursa Mehmet Ali❤️☺️
Elifmstf Melek3 ayy çok iyi öncesi karar vermek. Biz 30.haftaya kadar ne koycaz diyoduk. Hatta bı ara doğunca kendi koysa olmaz mı diyoduk zor karar verdik🙈😂
HandeSM mom77 ben temmuz ayında doğum yapacağım da sayfadaki ürünler güzelmiş yaz bebeğinin giyebileceği ürünler mi acaba memnun kaldım demişsiniz de 😊
mom77 HandeSM evet kumaşı kalın yada sert degıl yumusak penye kumas tam yazın doğan yenıdoganlara uygun bence 🙂
Serapkocak Oozgn hayırlısıyla giysin bebiş inşallah çok güzel 😍 Bişey sormak istiyorum bu seti hastanedemi yoksa eve gelince mi giydirmeyi düşünüyorsunuz
Oozgn Serapkocak ilk kıyafet olarak kardeşim aldı e bebekten alt üst takım bide içine askılı zıbın aldı onu vereceğim bu takımı 2. Gün giydirecegim kendimde tacımı takıp hastanede bir anı fotoğrafımız olsun istiyorum eve gelince oğlum bebeğim ile hepberaber cekilecegiz yine