CigdemBsgl tosbiginannesii hangi siteden ne kadara yaptirdiniz acaba? Coknguzel saglikla gelsin insallah🙏🏼
aynuray16 ebrugk hızlıresim yükle sayfasına giriyorum fotoğrafı seçip yüklüyorum sonra buraya koplaya yapıştır yapıyorum 🤭
aynuray16 pitircikannesi uygunu da var pahalısı da parana göre derler ya o şekilde. Bahçelievler diyorlar sanki novadanın karşı tarafında ara sokaklarda bir yerlerde bende tam bilmiyorum urfalı değilim 🙈 anlatamamış olabilirim
pitircikannesi aynuray16 teşekkür ederim canım. Ben de Antep’ten gelin geldim☺️ O yüzden pek bilmiyorum. Senin kaç haftalık bebeğin? Benim 22 oldu bugün ama daha hiçbir şey almamışım😄
ebrugk aynuray16 bende öyle yapıyorum , ama benim paylaştıkları link olarak çıkıyo, seninkiler direk resimm olarak göründü canım. Ondan merak ettim, acaba pro üyelik falan mı diye düşündüm 😅
aynuray16 5432 amiiin inşAllah Allah razı olsun urfada özbek bebe adlı mağazadan aldım instagram hesapları da var sanırsam satış yapıyorlardır büyğk ihtimalle. 160 liraya aldım
Sevde06 Gamze-oztrk Ben BabyMall kendi mağazasından aldım. Dikişleri dışında, yumuşacık bebeğin için çok güzel. Ben çok beğendim. Yıkadım, ütüledim, doğum çantama koydum, açmak istemedim o yüzden bu linki gönderdim:))