aynuray16 Cansuu1706 özbek bebe diye bir mağazadan şanlıurfada ama imstahramdan satışta yapıyorlar bence
pitircikannesi aynuray16 ben de Şanlıurfa’da yaşıyorum. Özbek bebeyi duydum instagramdan da takip ediyorum ama mağazasına daha gitmedim. Yeri tam olarak nerde? Bir de fiyatları nasıl E Bebek’e göre
Oozgn clksyma-97 Google a resim yükleme yazın herhangi bir sayfaya ekleyin ve kopyala işaretine basın yorum yaparken yapıştırın
Aysenurr123 Berrinsahinn instagram adresi Luladesing kuması için birsey diyemeyeceğim kargoda su an yarın büyük ihtimalle elime ulaştır 4 parça battaniye ve tulum seti 100 lira kargoda 9 lira bu şekilde 😊
Gzd Periwashere oğlum nisan ortasında doğmuştu hiç kullanmadım, yeğenimde mayıs sonu doğumlu ondada kullanmadık öylece duruyo iç zıbınlarımız
Periwashere Gzd yani yeni dogdugunda uzun kollu üstün icine kisa kollu bir zıbın giyse de olur mu ? Rahatsiz ediyor diye filan mi alınıyor o ic zibinlar gobek bağı acısından acaba? Eksikliğini yaşamam almasam yani ?
Elifmstf esra572 Rica ederim canım inşallah sağlıkla hayırla gelsinler inşallah 🤲 hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza 😇🤲🥰
5432 aynuray16 sağlıkla giydirin İnş canım nerden aldın çok tatlı benimde çarşamba cinsiyet belli olacak inş bende alırım.
aynuray16 5432 amiiin inşAllah Allah razı olsun urfada özbek bebe adlı mağazadan aldım instagram hesapları da var sanırsam satış yapıyorlardır büyğk ihtimalle. 160 liraya aldım