Demetkan Semakacan birde erkekler önce belli eder derler ne güzel yanılma olmasan erkenden öğrenmişsiniz 🐥😇
gulin-35 Demetkan benımde 11. haftada bellı oldu hala aynı degısmedı eger bu kadar erken bu kadar bet konustuysa erkektır 😀
kukiveannesi Demetkan evet yaa gerçekten bende yaşamak istemezdim hiç hoş olmuyor isim buluyosun kıyafet bakıyoaun oğlum diye seviyorsun bi anda değişiyor 🤦🏻♀️ Ama sağlıklı olsunlarda o önemli değil tabi kiiii😍
Demetkan 2inciannelik benim bebiş çok hareketliydi hatta ters bile döndü hemen gördüm dedi doktor inş sizinki de gösterir😇🙏🏻
Demetkan Yenianneadayi2208 kesinlikle katılıyorum doktor ve teknoloji Farklı benim gibi erken çok öğrenen varmış bende 16. Haftayı beklerim sanıyordum ☺️😇
Demetkan MelisaMila inşallah canım valla benimki sürekli hareket ediyordu her yerine baktım dedi doktor darısı size 🙏🏻💓
Aysun7123 Demetkan merhabalar arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz arkadaşıma baştan beri hep tahmin etmişti onun tahminleri doğru çıktı bana da şu an aynı şekilde tahminlerde bulunuyor bakalım hayırlısı heyecanla bekliyoruz 7+3 teyim 🥰