TazeAnnee6767 Adnmv38 canm bnm bnde yalns bişi söylemek istemem bnde 2 gün geçmişi öle 11.7 çıktı biraz daha bekle yükselirse skntili etme ikiye katlarsa ve adetnden 5 6 gün geçtikten sonra git doktora
Papatyaberen Adnmv38 benimde ilk 27 Gelmişti kimyasal gebelikle sonuçlandı. Daha sonra da değerim 29 geldi ve çok şükür şu an 33+3 haftalık hamileyim
syazkaannn01 Adnmv38 ilk betam 20 idi şuan şükürler olsun 18 haftalığız 😍 moralini bozma dua et sürekli bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah 🙏🏻
Adnmv38 Smanrsmsk61 bundan bir önceki gebeliğimde 25 di doktor düşük değerin riskli demişti sonra düşük yaptım o yüzden şimdi çıkan 28 de beni korkuttu panik oldum
Nzlozkn Adnmv38 2 gün degil de 4 gün sonra yaptırdım 380 çıktı sonra 2 gün daha bekledim totalde 1 hafta içinde 22 den 783 e yükselmişti daha sonra 2400 ile keseyi gördüm 8. Haftada kalp atışını duydum korkma canım yükselir mutlaka
cgdm-trzi Adnmv38 düşük değil ben 22 ile öğrenmiştim 2 günde bir yükselirse sorun olmaz hayırlı olsun bu arada 🌸
Adnmv38 Nzlozkn inşallah nar suyu iyi geliyormuş içe içe bekleyeceğim çarşambayı. Mübarek Ramazan ayında dualarınızı esirgemeyin lütfen tanımadığımıza ettiğimiz dua kabul olurmuş bende yavrumu sağlıklıca kucağıma alayım
Nzlozkn Adnmv38 dualarım seninle canım benim rabbim evladını sana bağışlasın bebişin ultrason görüntüsünü paylaşacağın cinsiyetini merak ettiğin günler de gelecek burdayız, bekliyoruz ❤️
Adnmv38 Nzlozkn Allah razı olsun aileme bile söylemezken kesin olmadan tek başına korku heyecan yaşarken yabancı olmanıza rağmen verdiğiniz desteği asla unutmayacağım