Sinemstf Slvrhsyn32 bu haftalarda genelde bebek dönüyor, yani doğum kanalına doğru yöneliyor belki onun bi etkisi vardır ama belkiyle, inşaallah geçerle olmaz bu işler, Allah korusun tedbirinizi alın acile gidin direk, herkesin bünyesi farklı sonuçta 🙏❤️
Unzile35 Slvrhsyn32 Canım erken Doğum belirtisi de olabilir bi ılık duş alıp biraz uzan geçmezse bi acile görünmeni tavsiye ederim. Çok ayakta kalmak çok yürümek çok merdiven inip çıkmak tetikleyebiliyor erken doğumu
Rukenkumsal Slvrhsyn32 ben 32 haftalığım korkma adet sancısı gibi gelir gider ama telaş yapma bende de oluyor aynısı nefes al su iç panik yapma dinlen 🤗
Rukenkumsal Slvrhsyn32 hayatım bu aylarda normal korkma yine gelir 2-4 dk arası yine gider Bebek dönüyor bu yüzden oluyormuş bende yaşadığım İçin haftada 2-3 arası yaşadım 😇 sen dediğim gibi panik telaş yapma ama dinlen lütfen ayakta çok kalma tembelik böyle zamanlar İçin
GamzeElifAliEren Merhaba arkadaşlar 8.5 haftalık hamileyim iki gündür kahverengi az az leke geliyor Dr a gittim Protestan fitil verdi rahim duvarında kanama başlamış onun için istirahat verdi bişey olmaz değil mi?
Unzile35 GamzeElifAliEren düşük belirtisi bunlar bir çok gebe yaşıyor korkma dinlen ayağının altına yastık koy yat tuvalete kalk bi tek bir de ilacını düzenli kullan eğer sağlıklı bir gebelikse zaten düşmez her şey Allahtan dua et bol bol
Slvrhsyn32 Kızlar geçti çok şükür uzanınca biraz ya haftaya nst ye başlicaz artık 50 gün kaldı o yüzden korkuyorum da doğacak diye Rabbim hayırlısıyla kucağımıza versin inşallah 20 yaşındayım ben onu dualarımda istedim bi koklasam bi sarılsam doyamam tabi ama 😊