Babyyyymother teachervera canim kağıda dikkat edersen yanlarında da aynı değerler yaziyor ya hani senin ilki 6.23 gibi çıkmış ama yanindakinde 5.23 yaziyor belki o 6 değil 5 tir yanlış cikmistir 5.23×7 den de 36.61 gibi birsey çıkıyor o da normal hatta gene bile biraz önde 🤗
byzza16 teachervera 7 ile carpiliyor diye biliyorum internetten araştırdığımda da öyle yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum bebisiniz uzundur belki ☺️ benimde 23. Haftada 34 küsürdü
TazeAnnee6767 Bnde bakıyorum ama 200 kusurlarda çıkıyor daha 19 hftalikyiz ultrsn kağıdında 29.2 yazıyor 7 ile carpinca 204 yazıyor
TazeAnnee6767 teachervera bnmde çok karıştı diyeblirm yani ama nette yazan neyse o olur da bilemdm smdkk
TazeAnnee6767 TazeAnnee6767 kilosu vs ne yazıyor canm fazla belli olmuyor fotoda. Efw yazan bişi olması lazım
teachervera TazeAnnee6767 Canım kilosu 1 kilo 100 gram. Ama boyunu sormayı unuttum. Eve gelince baktım fl 6.23 yazıyor. 7 ile çarpınca 43.61 çıktı.
teachervera HavvaMerve Canım o zaman 43,61 normal. Benim yeğenlerim 51 cm doğduğu için 27 de o kadar olamz diye düşündüm 🤗
HavvaMerve teachervera Onda evet bir yanlışlık var bana da öyle geldi 🤦🏻♀️ Benim kızım 57 cm doğmuştu ☺️
teachervera HavvaMerve Normalde söylüyor biz sohbete daldık bugün yarım saat 😀haftaya pahalı clinic de çalışıyor oraya kontrol açtı daha güzel renkli görelim dedi. O ara unuttum boyu sormayı haftaya soracağım
teachervera Babyyyymother Canım ona baktım 5 mi diye ilk değer neyse yanda hep aynısı yazmış. Eski ultrason kağıtlarına da baktım. İlk değerin tekrarı yazılmış
Babyyyymother teachervera aynen bende o yüzden acaba dedim çünkü ilki 6.23 ikinci 5.23 ya artik bence birdahaki kontrolde öğrenirsin 🤭 benimki de 26+4 te 36 cm di simdi 27+2 yim🥰