kedimiyavdedi Selam kızlar iki haftadır devam eden kahverengi lekelerim var Protestan kullanıyorum sabah akşam ama hala geçmiyor doktorum normal dedi ama tedirginim var mı benim gibi olan ? Olupta bebeğini kucağına alan ? ❤️
zeytinkiz kedimiyavdedi Benım 7.haftadan 10.haftaya kadar sürdü progestan iğne vuruldu 1 kere sonra gecti şükür şimdi 22. Haftadayım olmuyor. Doktor bana yerleşme kanaması içte sorun yok demişti. Alttan muayene etti iç kanman yok normal takip et ne kadar sürecek kontrollerde bilgi ver demişti şükür bişey olmadı
Bebegim4 kedimiyavdedi benimde aynı şekil😔 7. Haftada başlayan 9+2 deyim hala geliyo haftalık iğne sabah akşam vajinal fitile rağmen ama benim içerde kanama alanım var yazarlarsa bana da umut olurlar 🙏🏻 Sen ne kadarlıksın kanama alanın vs varmı canım
1mervedir kedimiyavdedi canım gçrmemişim açtığın başlığı gerçekten aynıymış sorunumuz ben de bir de ters rahim varmış bugğn başka bir doktora gittim gçremedi bebeği rahim ters diye alttan da bakmadı
kedimiyavdedi zeytinkiz çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahhh 🙏🏻 Afedersin tuvalete çıkmaya korkuyorum hep leke hep leke.
zeytinkiz kedimiyavdedi Evet benımde öyleydi günlük ped koyuyorum günde 2-3 kere mecbur değiştiriyorum doluyordu çünkü kahverengi leke ile. Dşkkat edin yatın sürekli yormayın kendinizi suan bebeğin tutunma yerleşme zamanı 14.haftaya kadar hep dikkat edin fırsat buldukca ayaklar yukarıda yatın muz ceviz peynir tüketin cok faydalı ilk zamanlar. Sonra Allahın izni ile toparlanıyor. Allah sağlıkla kucagınıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize 🤗
kedimiyavdedi @Bebegim Bebegim4 inşllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🌹 bende kanama alanı yok ama durmak bilmiyor iğne kullanmadım hiç haftaya doktora gittiğimde sorudan belki daha iyi gelir
kedimiyavdedi zeytinkiz sürekli yatıyorum dediklerinizde tüketiyorum inşallah allahım izniyle bi şey olmaz 💕