Cemrenin_annesi80 Kızlar dogum parasına başvurmak çin illa sosyal hizmetleremi gitmek gerekior arayıpda başvuru yapabilirmiyim
Gercegim Cemrenin_annesi80 maalesef yapamıyorsun gitmen gerekiyo orda sana kagit veriyorlar onu saglik ocagina götürmen gerekiyo saglik ocagnda kagıdı dolduruyorlar tekrar sosyale götürüyorsun ha bunu da diyim eger sigortalıysan hiç gitme vermiyorlar sadece yesilkartlılar alabiliyormuş
YuvarlanamayanPandaa Gercegim benimde eşim sıgortalı ama bende aldım bundada alacagım inşallah devletin verdiğinde öyle yeşil kart zorunlulugu yok canım ben gidemedim eşim gitti başvuru yaptı kimlik çıkarırken
Gercegim YuvarlanamayanPandaa pardon kizlar ben gebelik parası sandım o yuzden sigortalilar alamıyo dedim ewt dogumdan sonra belgelerini götürsen alabiliyorsun
YuvarlanamayanPandaa Gercegim evet gebelik parasını alamıyorlar ama normal süt ve doğum parası alınıyor süt 150-200 arası oluyor doğumda ilk çıcuk 300 ikincisi 400 üçüncüsü 500 olarak veriliyor ziraatbankası ve pttden
Gercegim YuvarlanamayanPandaa hmm anladım benim ilk gebeligim oldugu icin süt parası alındıgını bilmiyordum sadece dogum parası veriyorlar diye biliyordum