Songulozkurt Kızlar 22.haftamdayım 2 haftadır çok net hissediyordum hergün ama dün geceden beri hiç hissetmedim hareketini bu haftalarda normal mi acaba
Sermec27 Songulozkurt canım bu haftada düzensiz olur 26 27 lerden sonra düzene girer merak etme normal 🥰
Songulozkurt tinymom sizdede olmuşmuydu acaba insan bi tuhaf oluyor hamile gibi hissetmiyorum kendimi 🙄
Songulozkurt Sermec27 ya hergün gün içinde özellikle gece çok hissederdim bi anda kesilince bi tuhaf oldum 😔
tinymom Songulozkurt evet olmuştu hatta 3-4 gün hissetmedim sonra öğrendim ki 28. Haftadan sonra hareketleri daha önemliymiş o zaman hareket etmezse sorunmş
Songulozkurt midekoruyucu hareketlerine alışınca bi garip oluyor insan içim burkuldu valla ne garip bişey 🙄
Ndacgds12 Songulozkurt bende 17 haftalık hamileyim iki gün önce üst üstte pıt pıt bebeği haretkerini hissettim dün beri de bişey hissetmiyorum ilk gebeliğim bu Arada normal mü acaba
Cimen_bebek Songulozkurt 7.aya kadar gunde sadece 1 kere hissetsen yeterli ancak 7den sonra gunde 10 defa hareket ettiğini hissetmek zorundasın dedi benim doktorum. Benimde suanda 1 gün cok hareketliyse 3 gün hissetmediğim oluyor malesef. 26.haftamdayım
Songulozkurt KbrVrd11 benim bebeğime çok benziyor duruşu şekli kız gibi sanki🤭 hayırlısı olsun inşallah 🙏
Songulozkurt tinymom anladım canım çol şükür devam ediyor akşam başladı tekrardan zilli korkuttu beni 🤭😂