Mrvclkkk Vegaferon kan ilacını doktorum bugun verdi. Herhangi bir kansızlıgın var yada yok demedi 22. Haftamdayım genel olarak herkese veriliyormu kullanan varmı bilgilenem isterim.
Derya Mrvclkkk ayni ilacı bana da verdi kansızlığa da bakmadı çünkü bu ilaç önemli herkese veriliyor , yan etkisi sadece kabızlık yapıyor o yüzden bol su ve kayısı tüketmeye çalış 🙏
Nur000 Mrvclkkk gebeligimin başında kansizligim olmamasına rağmen doktorum kan ilacı verdi kullan dedi. 26 haftaligim şuan kan ilacı kullanmama rağmen kanım düşük çıkıyor. Mutlaka kullan bebek büyüdükçe kanın düşebilir
Gul2528 Mrvclkkk kansızlık olmasa da veriliyor ben 20 inci haftada başlamıştım sanırım hamileliğin sonuna kadar kullanılacak mis hatta hamilelikte sonrada bir süre devam ediliyormuş sanirim
Menfiye_01 Bende kullanıyorum canım ıster istemez kan deger lerin dusuyor 33 haftalıgım hala doktorum yazıyor kullanıyorum
mercimekkoftesi1 Kan ilacı bende kullanıyorum maltofer çözelti benimki. Bnm kanım 14′ten 9′a düşmüş o yüzden bu ilacı verdi. Sanırım yanlış bilmiyorsam kan ilacı doğumdan sonra da belli bi süre kullanılıyor.