Momsmoms Kızlar gebeliğin ilk üç ayı bulantı ve baş ağrısı çok yaşadım ama çok şükür 13. Haftamda tamamen kesilmişti şimdi 24 haftalık olduk iki gündür aşırı bulantı ve baş ağrısı çekiyorum. Belirtileri benim gibi geri dönen varmı?
2368 Momsmoms bugün bende aynı postu açıcaktım 26 haftalığım iki haftadır bu şekilde baş ağrısı mide bulantısı ve genelde kusuyorum dayanamıyorum bişey yiyemiyorum kusucam diye bebek nasıl beslenicek hiç bilmiyorum 😭
elisamnlannesym Momsmoms bende 25 haftaligim tam bulantılarım geçti rahatım dediğim an geri geldi malesef doktorum büyüyüp midene baskı yapıyor o yüzden demişti😘
Momsmoms 2368 ben kusmamak için zorluyorum ama bu seferde baş ağrısından duramıyorum kötüleştiğimde tansiyonumuda ölçüyorum normal çıkıyor cuma kontrolümüz var insallah sebebi belli olur😞 büyümeye bağlıyorum ama çok kötüyüm😞
annelinkoo Momsmoms bende magnezyum mide bulantısı yapıyor da öyle olabilir mi acaba dedim ilaç kaynaklı
2368 Momsmoms evet bende tansiyonuma bakıyorum normal çıkıyor kusmasam bende baş ağrısından duramıyorum içim heryerim karışıyo benimde ili haftam var daha randevuma 😣
2368 elisamnlannesym ayyy ne zaman kadar sürücekki acaba bu böyle midem bomboş şuan ama hala bulanıyo baş ağrısını ne yapsam geçmedi zaten
Momsmoms 2368 az su içmektende ağrıyor demişti doktorum baş ağrısı için suyu arttırdım ama bulantı aniden geliyor🤦🏻♀️
Nurssss Momsmoms bende 26 haftalıgım bir aylıkken bi kaç kere kustum çok zorlu bulantılı bi başlangıcı olmamıştı hamileliğimin bi kaç gündür bende mide bulantısı yasıyorum son üç ayda ilk üç aydaki haline dönebiliyomuş insanlar bebek büyüdüğü için mideye baskı yapmaya başlıyo bu dönem yanma ve bulantı bu yüzden 🥴