Asil_Egem Haticenur31 hatta ben kız istiyordum birazcık soranlara diyordum hissettiğimi mi soruyorsunuz kalbimden geçeni mi😂😂😂😂
mmek_2014 Ben en başından beri erkek hissediyordum hatta erkek olduguna emindim. Doktor kıza benziyor demesine ragmen hiç inanmadım ve hislerim dogru çıktı birkaç hafta sonra erkek oldugunu ögrendik.
24derya_11 Haticenur31 bnde biran önce doğurmak istiyorum bizim paşa yüzünü göstermiyo diye merak ediyorum
Cennet-polat 24derya_11 ay bizimkide öyle hep sırtını dönüyor yan dönüyor bı yüzünü göremedim çocuğumun 😁
Mercimekmom Haticenur31 aşşagıda ve ileriye doğru karşıdan bakan hamile degil der yandan selamın aleyküm 😂😂😂
Nurhanimm Haticenur31 ben ilk cocugumun erkek olcani bekarken bile biliyodum erkek zibini aldim hatta dalga gectiler benim ilk cocugum erkek olcak dedim dolabada astim erkek oldu 😂cunku hissettim
Haticenur31 Nurhanimm ne güzel senin 6. Hisler tavan o zaman valla bekarken bile hissettiysen canım 😂🤭
Haticenur31 ideemirel bende gördüm ama uyandıgımda rüyamı unutmuştum 3 kere hemde bizimkisi hem rüyamda hem ultrason da göstermiyor 😂
Nurhanimm Haticenur31 yuz fali bakarim ama demem icimden gelirse soylerim genelde nerden duydun nerden biliyosun derler 😂😂bazilari korkar