Malidlgz Haticenur31 kız hissettim bende 15. Haftada kız dedi sonra 18 de kesinleştirdi kızımız oluyor 🙏🏻
atlasinannesii Haticenur31 benimki kendini göstermemişti herkes kız kız diye tutturuyordu ama ben hissetmiştim ilk hamile kaldığım günden bu yana karnımı oğlum oğlum diye severdim Allah nasip etti inşallah oglum olucak bence anneler hissediyor ya ben buna inanıyorum
Haticenur31 atlasinannesii bencede öyle bende ogluşum diye seviyorum eşim kızımız olursa bunları anlatıcam annen hep seni ogluşum diye severdi diyicem diyor ama öyle olmuycak biliyorum 😂
Minikannecik2 Haticenur31 oğlumda his vardı içimde ama şimdi hiç bisey hissetmiyorum bazen erkek bazen kız 🤣 ikiz de değil aslında 🤣🤣🤣
Ebru_d Haticenur31 evet bana erkek demişlerdi ben kız hissetmiştim sonra herkes kız hissetti🙈🤭 kız olmuştu😍
milena11 Haticenur31 kendimi bildim bileli kızım olsun isterdim ama hamile kaldığımı öğrendiğimden itibaren %100 emindim erkek olsuğuna öyle de oldu😅 Artık 2.ye inşallah
Haticenur31 milena11 canım bende kız çocuk hastasıyım çok aşırı severim ama senin gibi hamile oldugumu ögrenince erkek diyordum hep 3 aylık mesela hiç daha kız kıyafetlerine bakmadım heveslenip hep erkek kıyafetlerine bakıyorum 😂 isim bile düşündük 😂
Haticenur31 atlasinannesii geçen hafta gittim göstermedi canım inşallah şu yasaklardan hemen sonra tekrar gidicem 😂