asliiyorgunn Kızlar mersinde detaylı ultrasona giden varsa hangi hastanelerde gittiniz ve ücretler nasıldı bilgi verir misiniz?
minikserce00 asliiyorgunn canım hastanelerde randevu bulmak mesele ben Dr Halil korkut DAGLAR’a gıttım cok acıl dı benımki 450tl ücreti var randevuları da cok dolu düsünursen hemen ara
merve3334 asliiyorgunn asliiyorgunn geçen hafta Pazartesi şehir hastanesine gittim 2 ay önceden randevu almıştım sonucunu da alıp herhangi bir doktora gösterdim çok uzun sürmedi
Kediannesi123 asliiyorgunn Adana yakın olduğu için oraya gittim Ebru tarım a 750 lira ücreti kartla olursa 800
asliiyorgunn Zeynepn ben özel yenişehir hastanesine gidiyorum orda yok sanırım o yüzden arayışa girdim bakalımmm son dakika olmasın dedim
Zeynepn asliiyorgunn ben şırnaktaym canım yazın denk gelirse orda yaptıracam yani mersinde. Doğumda orda olacak inşallah.
sezcag minikserce00 bende yeni randevu aldım siz memnun kaldınız mı acaba hangi doktor yönlendirdi sizi
Ummuglsmxx Çiğdem şanlıalp’e gittim, rapor vs veremiyor ama herşeyine detaylıca bakıyor normal muayne gibi gittim 300₺ ödedim.. memnun kaldım..
minikserce00 sezcag canım ben memnun kaldım cok ilgıli bir dr haftam cok gecıkmesıne ragmen cok ugrastı ilgilendi , ben kendi Doktorum cityde Turkan hanıma gıdıyorum o yonlendırdı