Mervehtp81 Persembe gunu randevum var biraz agirlastim tek gitmeye cekiniyorum kardeşim gelecek benimle eşim çalışıyor malesef acaba bi belge yada izin gereklimidir Bi sıkıntı cikarirlarmi bilgissi olan varmi???
miniginannesi9 Mervehtp81 Perşembe benim de randevum var, ama izin belgesi falan almadık eşime gerekeemz diye düşündük
Smanrsmsk61 Mervehtp81 hastaneyi arayıp kendiniz için mesaj isteyin eşinizde sizden yararlanıyor herhangi bişey yapmasına gerek yok
Adige60 Mervehtp81 112 yi arayınca sizinle gelecek kişinin ve sizin TC nizi alıp size çevirme olursa gösterebileceginiz bir kod gönderiyorlar
Deniz-Hicabi2604 Mervehtp81 canım ben polis memuruyum hastanenden randevu bilgi mesajı gelirse bi sorun olmaz biz uygulamalarda bizim gibi bebiş bekleyenleri çok zorlamıyoruz 😊😊
Kaderakkes Deniz-Hicabi2604 hazır bir polis bulmuşken sorayim doğurdum doğuracam son 17 gün sancimi bekliyorum gece sancim gelirse hiç bir belge felan olmayacak malum 😂 yolda çevirirlerse birşey demezler herhalde
Deniz-Hicabi2604 Kaderakkes canım sen doğuma gidiyorsun gezmeye değil ki 😅😅 bizim çocuklar o kadar kötü değil anlayışlılardır arada ne kadar içimizde hödük olsa da anlayışla karşılarlar 😊 içiniz rahat etsin derseniz bulunduğunuz bölgenin güvenlik güçlerini arayıp bilgi alabilir böylece içinizde rahat olmuş olur 😍😍 şimdiden hayırlı olsunnnn💕🌸
Mom726272 Mervehtp81 hastaneden yazıyorum kayınbabamla geldik yolda Bi sefer çevirme vardı orda söyledik randevumuz var diye kimlikleri kontrol edip gönderdi Bi sıkıntı yaşamadık