Hiramerve Genıtal bolgemın ust kısmında sıvılce gıbı bırsey cıktı kantoron yagı kullandım gecmedı simdi de dıs taradı bulgur tanesı gıbı şiş ve birsuru iltihap yok ama . sır agdadan sandım once ınternette sigil yazıyor ne yapmam gerek Bu sorunu yasayan oldumu 32 haftalık gebeyım
Pcoslubiranne Hiramerve Bende de oluyor sürekli ama geçiyor.Hatta bir kaç kez patlayıp beni korkuttu.Şimdi alıştım.
Meyland Hiramerve bazen kıl dönmesi falan oluyor. Bendede vardı öyle birsey kendiliğinden geçti. Siğil için geceden muz kabuğunun iç tarafını bağla diyorlar ama önce doktoruna göster bence
Badgirl_ Bende de oluyo canmm hatta suandada var bitane karsma kendlgnden gidiyo veya scak dus alrken brz ovalyp skada bilirsn bendede genende agdadan sonra oluyo
Hiramerve Doktorum izinde salı gelecekmıs cok korktugum ıcın sızlere de danısmak ıstedım sıvılce yada kıl donmesı degıl cok garıp bulgur tanesı gıbı ve sankı buyuyor yanı yayılıyor
mervec Hiramerve bu yaşıma girdim bende yeni duydum hatta bizat yaşıyorum canım nohut tanesi gibi yeşil renkte bildiğin damar işte neden çıktı nasıl çıktı anlamadım doktora sorucam haftaya kontrolümde
ArzuGl Salı gününe kadar ciddi bi durum oluşturacağını sanmıyorum. Siğil bile olsa derinin üstünde durur öyle bi enfeksiyon oluşturmaz. Sen pek dokunma şimdilik.