Selam kızlar doğmuyor diye diye doğurdum sonunda🙂
Dün post açmıştım sancılarım var diye saat 13.30 gibi hastaneye acilden giriş yaptık bir parmak açıklık vardı sancılar 50 leri gösteriyordu evim yakın olduğu için doktorum alttan müdahale yapip eve git sancim siklasinca gel dedi. Eve gittim sancılar 5 6 dk da bire düştü inatla iftarı bekledim annem eşim orucunu açsın da öyle gidelim diye. Hastaneye geldiğimde saat 20.30 falandı açıklık 1 buçuk parmak olmuş nst de sancılar duzenliydi yatis verildi gece boyu kontrol edildi saat 3 teki kontrolde dayanamayıp epidural istedim 7 cm açıklığım olduğu için doktorum veremeyiz artık dedi sabah 6 buçuğa kadar açılma tam olmuştu ama bir de bana sorun nasil oldu😊 bebeğin başına dokunuyordu doktorum ama çatala almadan önce iyice aşağı inmesini bekledi saat 6.55 de felan dogumhaneye girdim ve 3 4 ıkınmada bebişim dünyaya geldi. Bebeğimi kontrol ederlerken bebeğin eşini çıkardılar biraz kesi olduğu için dikiş attılar doğumhaneden çıkışım 7.40 falandı. Çok şükür minigim iyi anneannesiyle kontrol için çocuk doktorunun yanındalar. Kızlar o kadar acı çektim ama inanın o minik kuşumu görünce herşey bitti gitti. Doğum sancısı da adet sancısının biraz yogunu oyle böyle geçiyor işte.
Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin insallah😊