vuslat90 palmiyede doktorum doğum sürecim çok iyiydi ameliyathanedekiler de sağolsun herşeyi çok güzel yaptılar, ama yatışta serviste herşeyi berbat ettiler beni öncelikle genel cerrahi servisine yatırdılar yer yok diye genel cerrahi Hemşireleri de kadın doğumdan anlamadığı için ben talep etmesem hiç bir kontrolüm yapılmadı sanki sütüm yetmiyor diyorum yoo yetiyor zaten onun midesi ne falan diyorlar, sonrasında bebeğim sarılık oldu zaten orda fototerapi aldı orda bebeğe bakmaya bile gelmediler, göz bandını bile bana taktırdılar yapamıyoruz diyoruz eşim çağırıyor hemşireyi gelen olmuyor, öncesinde de yatışım olmuştu orada da tedavimi unutmuşlardı şikayet edip çıktım, şimdi çocuk için de Gelişime gidiyorum, Palmiyenin doktorları çok iyi ama hemşirelik hizmetleri berbat, Hemşireleri kaba, kendim hemşireyim ama ilk defa meslektaşlarımı bu kadar yerden yere vuruyorum o kadar kötüler, seni kadın doğum servisine çekeceğiz dediler onu da yapmadılar 1 gün boyunca odaya bile yerleşemedik eşyalarımız ortada kaldı, kendimi özel hissedecekken lohusa halimle ağlayarak eve döndüm, devlette yatışımda çok ilgilendiler nst olsun tedavilerim olsun kontrollerim olsun aksatılmadan yapıldı, hiç biri sağolsun kaba davranmadı, aynı yerde çalıştığımı bile söylemedim öyle ilgilendiler çıkarken ben de hemşireyim burada çalışıyorum dedim teşekkür ederek çıktım keşke söyleseydin daha çok ilgilenirdik dediler, ben doktorum Palmiyede diye Palmiyeyi tercih ettim ama bin pişman oldum, devlette Selin hanım çok iyiymiş yatışım sürecinde de çok ilgilendi sağolsun keşke onda doğum yapsaydım diyorum