VesileOztrk Babyandmom_ Sizinki bence belli olur o zamana gibime geliyo benim biraz daha erken sanki 🙈
Babyandmom_ VesileOztrk ayy hadi inşAllah🙏 Benim de ilk hamileliğim sağlıkla doğsun farketmez cinsiyeti tabiki de ama haliyle insan merak ediyor heyecanlanıyor ilk ya bir de daha bi tatlı telaş var🥰
seydaomer Minikmucizem22 Yaa gözünüz aydın😍😍 ama yüzde 70 dediği için şimdi tam alışmakta istemez insan yaa ben en iyisi doktora diyim ki eğer net eminseniz söyleyin değilseniz demeyin diyim 😂
VesileOztrk Minikmucizem22 Bana hiç bisey demedi ya cok erken daha dedi herhalde gorunmedi veya tahmin etti ama net olmadan demek istemedi 😁🙈
VesileOztrk Babyandmom_ Evet gerçekten öyle ilk olduğu için nasilsa ikiside yok deyip farketmez diyoruz ama aslında gönlümüzden geçen var işte napalim 🙈 Hayirlisiyla olsun hepsi insallah 🥰
lentil VesileOztrk bana 11+4 te yüzde 80 kız dedi. Çikolata yiyip girmiştim muayeneye her yerini gösterdi 😂😂
lentil seydaomer bende öyle diyerek gitmiştim biliyor musunz🙈 ama doktor cinsiyete ilgili tahmin yapabilirim deyince hemen atladım ne ne diye😂
lentil seydaomer ama gerçekten her açıdan gördük yani döndü döndü durdu😂😂 doktor burun kemiğini ölçebilmek için beni öksürttü bebek içerde sarsılınca bi durdu hemen o an ölçtü 🙈🙈
kayramom1 VesileOztrk bende bugun tam 12 hafta oldum persembe günü kontrol üm var ama sanmıyorum söyleyeceğini biraz daha bekleyeceğiz mecbur 🤷♀️